Regina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Regina in Regina (Frans-Guyana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Regina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Regina.
vlag van Frans-Guyana
Vliegveld: Regina
IATA code: REI
ICAO code:
Hoofdstad van Frans-Guyana: Cayenne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7438 kilometer vliegen naar Regina in Regina. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Regina is America/Cayenne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Regina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Regina in Regina (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Regina in Regina (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Regina, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
light snow
-8/-6°C 35 km/h, SSE 88% 747.81 mmHg
thu dec 9
broken clouds
-5/-10°C 29 km/h, WNW 78% 753.06 mmHg
fri dec 10
scattered clouds
-8/-12°C 12 km/h, WSW 81% 756.06 mmHg
sat dec 11
scattered clouds
-7/-5°C 15 km/h, S 85% 750.81 mmHg
sun dec 12
broken clouds
0/-2°C 23 km/h, SW 75% 746.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Guyana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Guyana is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Guyana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +594 of 00594.

Comments are closed.