Rijeka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rijeka in Rijeka (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Rijeka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Rijeka.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Rijeka
IATA code: RJK
ICAO code: LDRI
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb
www.rijeka-airport.hr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1065 kilometer vliegen naar Rijeka in Rijeka. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Rijeka is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rijeka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rijeka in Rijeka (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rijeka in Rijeka (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Rijeka, HR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
light rain
15/10°C 9 km/h, N 58% 759.06 mmHg
wed mar 6
moderate rain
9/9°C 12 km/h, NNE 82% 763.57 mmHg
thu mar 7
light rain
10/6°C 10 km/h, NE 69% 763.57 mmHg
fri mar 8
light rain
10/9°C 9 km/h, NE 65% 763.57 mmHg
sat mar 9
moderate rain
11/12°C 24 km/h, SSE 90% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.