Rodriguez Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Plaine Corail in Rodriguez Island (Mauritius). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Rodriguez Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Rodriguez Island.

Vliegveld: Plaine Corail
Plaats: Rodriguez Island
IATA code: RRG

Timezone
De timezone van Rodriguez Island is Indian/Mauritius.

Betaalmiddel
In Mauritius is de officiële munteenheid de Mauritiaanse roepie. Valutacode MUR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mauritius te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +230 of 00230.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Plaine Corail in Rodriguez Island (Mauritius). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Plaine Corail in Rodriguez Island (Mauritius). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Plaine Corail. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 8, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.