Rzeszow

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jasionka in Rzeszow (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Rzeszow. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Jasionka is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Polen
Vliegveld: Jasionka
IATA code: RZE
ICAO code: EPRZ
Hoofdstad van Polen: Warsaw
www.rzeszowairport.pl

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1224 kilometer vliegen naar Jasionka in Rzeszow. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Rzeszow is Europe/Warsaw en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jasionka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Polen is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jasionka in (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jasionka in Rzeszow (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Rzeszów, PL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
sky is clear
4/-0°C 32 km/h, W 67% 766.57 mmHg
mon mar 8
light snow
1/-3°C 14 km/h, N 82% 763.57 mmHg
tue mar 9
overcast clouds
-1/-3°C 9 km/h, N 88% 767.32 mmHg
wed mar 10
sky is clear
-0/-2°C 5 km/h, ENE 79% 768.82 mmHg
thu mar 11
overcast clouds
3/5°C 39 km/h, SSW 72% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.