Sabzevar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sabzevar in Sabzevar (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sabzevar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sabzevar.
vlag van Iran
Vliegveld: Sabzevar
IATA code: AFZ
ICAO code: OIMS
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4456 kilometer vliegen naar Sabzevar in Sabzevar. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sabzevar is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sabzevar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sabzevar in Sabzevar (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sabzevar in Sabzevar (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Sabzawār, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
sky is clear
18/19°C 18 km/h, WSW 44% 759.06 mmHg
fri mar 31
sky is clear
23/19°C 30 km/h, ESE 18% 757.56 mmHg
sat apr 1
light rain
23/16°C 40 km/h, SW 25% 752.31 mmHg
sun apr 2
sky is clear
13/13°C 30 km/h, WSW 25% 756.81 mmHg
mon apr 3
broken clouds
13/11°C 18 km/h, WNW 32% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.