Salzburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van W. A. Mozart in Salzburg (Oostenrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Salzburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op W. A. Mozart is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Oostenrijk
Vliegveld: W. A. Mozart
IATA code: SZG
ICAO code: LOWS
Hoofdstad van Oostenrijk: Wenen
www.salzburg-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 772 kilometer vliegen naar W. A. Mozart in Salzburg. Een vlucht duurt ongeveer 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Salzburg is Europe/Vienna en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van W. A. Mozart op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oostenrijk is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oostenrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +43 of 0043.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld W. A. Mozart in (Oostenrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld W. A. Mozart in Salzburg (Oostenrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2021 - Thu
Salzburg, AT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu apr 22
light rain
12/5°C 13 km/h, NW 81% 765.07 mmHg
fri apr 23
sky is clear
13/4°C 10 km/h, N 44% 768.82 mmHg
sat apr 24
few clouds
15/6°C 10 km/h, N 42% 765.82 mmHg
sun apr 25
few clouds
16/6°C 10 km/h, N 51% 765.07 mmHg
mon apr 26
overcast clouds
15/9°C 7 km/h, NNE 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.