San Cristóbal

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Cristóbal Airport in San Cristóbal (Ecuador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Cristóbal. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Cristóbal.

Vliegveld: San Cristóbal Airport
Plaats: San Cristóbal
IATA code: SCY

Timezone
De timezone van San Cristóbal is Pacific/Galapagos.

Betaalmiddel
In Ecuador is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ecuador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +593 of 00593.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Cristóbal Airport in San Cristóbal (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Cristóbal Airport in San Cristóbal (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf San Cristóbal Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 25, 2020 - Mon
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.