San Rafael

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Rafael in San Rafael (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Rafael. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Rafael.
vlag van Argentinië
Vliegveld: San Rafael
IATA code: AFA
ICAO code: SAMR
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11972 kilometer vliegen naar San Rafael in San Rafael. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Rafael is America/Argentina/Mendoza en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Rafael op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Rafael in San Rafael (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Rafael in San Rafael (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
San Rafael, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
scattered clouds
21/18°C 27 km/h, NNE 27% 759.81 mmHg
sun apr 2
sky is clear
24/19°C 17 km/h, ENE 40% 757.56 mmHg
mon apr 3
light rain
25/20°C 21 km/h, E 42% 759.06 mmHg
tue apr 4
light rain
23/23°C 31 km/h, ENE 53% 761.31 mmHg
wed apr 5
broken clouds
23/24°C 29 km/h, NNE 54% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.