San Sebastian

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Donostia – San Sebastian in San Sebastian (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in San Sebastian. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in San Sebastian.
vlag van Spanje
Vliegveld: Donostia – San Sebastian
IATA code: EAS
ICAO code: LESO
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1108 kilometer vliegen naar Donostia – San Sebastian in San Sebastian. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van San Sebastian is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Donostia – San Sebastian op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Donostia – San Sebastian in San Sebastian (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Donostia – San Sebastian in San Sebastian (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
San Sebastian, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
25/19°C 11 km/h, NNE 58% 760.56 mmHg
wed jun 7
light rain
27/20°C 10 km/h, SSE 52% 758.31 mmHg
thu jun 8
light rain
27/20°C 14 km/h, SE 51% 756.81 mmHg
fri jun 9
light rain
28/20°C 13 km/h, S 48% 756.81 mmHg
sat jun 10
light rain
24/19°C 10 km/h, NNW 71% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.