Sandspit

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sandspit in Sandspit (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sandspit. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sandspit.
vlag van Canada
Vliegveld: Sandspit
IATA code: YZP
ICAO code: CYZP
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.tc.gc.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7603 kilometer vliegen naar Sandspit in Sandspit. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sandspit is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sandspit op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sandspit in Sandspit (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sandspit in Sandspit (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Sandspit, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
13/11°C 28 km/h, SE 88% 753.81 mmHg
sun jun 23
light rain
12/12°C 20 km/h, SE 86% 757.56 mmHg
mon jun 24
overcast clouds
13/12°C 17 km/h, ESE 84% 762.82 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
12/11°C 11 km/h, E 84% 763.57 mmHg
wed jun 26
overcast clouds
16/14°C 12 km/h, NW 72% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.