Santa Cruz des Quiche

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Santa Cruz des Quiche Airport in Santa Cruz des Quiche (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Santa Cruz des Quiche. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Santa Cruz des Quiche.

Vliegveld: Santa Cruz des Quiche Airport
Plaats: Santa Cruz des Quiche
IATA code: AQB

Timezone
De timezone van Santa Cruz des Quiche is America/Guatemala.

Betaalmiddel
In Guatemala is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Santa Cruz des Quiche Airport in Santa Cruz des Quiche (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Santa Cruz des Quiche Airport in Santa Cruz des Quiche (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Santa Cruz des Quiche Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.