Santiago

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cibao International Airport in Santiago (Dominicaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Santiago. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Cibao International Airport is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Dominicaanse Republiek
Vliegveld: Cibao International Airport
IATA code: STI
ICAO code: MDST
Hoofdstad van Dominicaanse Republiek: Santo Domingo
www.aeropuertocibao.com.do

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7326 kilometer vliegen naar Cibao International Airport in Santiago. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Santiago is America/Santo_Domingo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cibao International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode DOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominicaanse Republiek is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominicaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-809 and 1-829 of 00+1-809 and 1-829.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cibao International Airport in (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cibao International Airport in Santiago (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Santiago, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
sky is clear
27/22°C 8 km/h, WSW 41% 760.56 mmHg
sun mar 7
sky is clear
28/25°C 10 km/h, SW 37% 761.31 mmHg
mon mar 8
sky is clear
29/27°C 7 km/h, WSW 26% 760.56 mmHg
tue mar 9
sky is clear
27/22°C 7 km/h, WSW 23% 759.81 mmHg
wed mar 10
broken clouds
25/22°C 7 km/h, WSW 29% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.