Sao Tome Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sao Tome Island in Sao Tome Island (Sao Tome en Principe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sao Tome Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sao Tome Island.
vlag van Sao Tome en Principe
Vliegveld: Sao Tome Island
IATA code: TMS
ICAO code: FPST
Hoofdstad van Sao Tome en Principe: Sao Tome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5777 kilometer vliegen naar Sao Tome Island in Sao Tome Island. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sao Tome Island is Africa/Sao_Tome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sao Tome Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sao Tome Island in Sao Tome Island (Sao Tome en Principe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sao Tome Island in Sao Tome Island (Sao Tome en Principe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sao Tome en Principe

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dobra. Valutacode STD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sao Tome en Principe is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sao Tome en Principe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +239 of 00239.

Comments are closed.