Sao Vicente Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sao Pedro Airport in Sao Vicente Island (Kaapverdië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sao Vicente Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sao Vicente Island.

Vliegveld: Sao Pedro Airport
Plaats: Sao Vicente Island
IATA code: VXE
www.asa.cv

Timezone
De timezone van Sao Vicente Island is Atlantic/Cape_Verde.

Betaalmiddel
In Kaapverdië is de officiële munteenheid de Kaapverdische escudo. Valutacode CVE.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kaapverdië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +238 of 00238.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sao Pedro Airport in Sao Vicente Island (Kaapverdië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sao Pedro Airport in Sao Vicente Island (Kaapverdië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sao Pedro Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 19, 2019 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.