Sarajevo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sarajevo in Sarajevo (Bosnië en Herzegovina). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sarajevo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sarajevo.
vlag van Bosnië en Herzegovina
Vliegveld: Sarajevo
IATA code: SJJ
ICAO code: LQSA
Hoofdstad van Bosnië en Herzegovina: Sarajevo
www.sarajevo-airport.ba

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1376 kilometer vliegen naar Sarajevo in Sarajevo. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sarajevo is Europe/Sarajevo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sarajevo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sarajevo in Sarajevo (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sarajevo in Sarajevo (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Sarajevo, BA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
heavy intensity rain
16/12°C 10 km/h, NNW 88% 762.82 mmHg
mon sep 25
heavy intensity rain
16/13°C 9 km/h, NNE 89% 765.82 mmHg
tue sep 26
broken clouds
22/13°C 18 km/h, ENE 47% 764.32 mmHg
wed sep 27
broken clouds
20/13°C 13 km/h, ENE 49% 765.07 mmHg
thu sep 28
few clouds
21/13°C 11 km/h, E 47% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bosnië en Herzegovina

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Marka. Valutacode BAM.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bosnië en Herzegovina is 230 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bosnië en Herzegovina te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +387 of 00387.