Sarnia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sarnia in Sarnia (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sarnia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sarnia.
vlag van Canada
Vliegveld: Sarnia
IATA code: YZR
ICAO code: CYZR
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.sarniaairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6202 kilometer vliegen naar Sarnia in Sarnia. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sarnia is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sarnia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sarnia in Sarnia (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sarnia in Sarnia (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Sarnia, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
light rain
6/7°C 23 km/h, S 93% 764.32 mmHg
thu mar 23
moderate rain
4/1°C 20 km/h, NNE 95% 758.31 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
2/1°C 21 km/h, NNE 72% 765.07 mmHg
sat mar 25
rain and snow
7/1°C 42 km/h, WNW 95% 740.31 mmHg
sun mar 26
moderate rain
8/3°C 29 km/h, W 61% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.