Saskatoon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van John G. Diefenbaker International in Saskatoon (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Saskatoon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Saskatoon.
vlag van Canada
Vliegveld: John G. Diefenbaker International
IATA code: YXE
ICAO code: CYXE
Hoofdstad van Canada: Ottawa
yxe.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6760 kilometer vliegen naar John G. Diefenbaker International in Saskatoon. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Saskatoon is America/Regina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van John G. Diefenbaker International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld John G. Diefenbaker International in Saskatoon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld John G. Diefenbaker International in Saskatoon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Saskatoon, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
overcast clouds
-0/-3°C 10 km/h, SE 97% 750.06 mmHg
sun apr 2
light snow
-5/-10°C 25 km/h, NNE 89% 754.56 mmHg
mon apr 3
broken clouds
-10/-17°C 12 km/h, NE 79% 768.07 mmHg
tue apr 4
scattered clouds
-10/-16°C 7 km/h, SE 81% 771.82 mmHg
wed apr 5
scattered clouds
-8/-8°C 12 km/h, SSW 77% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.