Sault Sainte Marie

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sault Sainte Marie in Sault Sainte Marie (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sault Sainte Marie. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sault Sainte Marie.
vlag van Canada
Vliegveld: Sault Sainte Marie
IATA code: YAM
ICAO code: CYAM
Hoofdstad van Canada: Ottawa
saultairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6071 kilometer vliegen naar Sault Sainte Marie in Sault Sainte Marie. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sault Sainte Marie is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sault Sainte Marie op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sault Sainte Marie in Sault Sainte Marie (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sault Sainte Marie in Sault Sainte Marie (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Sault Ste. Marie, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
rain and snow
2/2°C 24 km/h, NW 79% 759.06 mmHg
sat apr 20
snow
3/0°C 29 km/h, NW 69% 761.31 mmHg
sun apr 21
light snow
3/-1°C 30 km/h, WNW 93% 760.56 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
11/7°C 19 km/h, SW 50% 758.31 mmHg
tue apr 23
rain and snow
-1/-6°C 23 km/h, N 91% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.