Sherbrooke

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sherbrooke in Sherbrooke (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sherbrooke. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sherbrooke.
vlag van Canada
Vliegveld: Sherbrooke
IATA code: YSC
ICAO code: CYSC
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.aeroportdesherbrooke.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5393 kilometer vliegen naar Sherbrooke in Sherbrooke. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sherbrooke is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sherbrooke op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sherbrooke in Sherbrooke (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sherbrooke in Sherbrooke (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Sherbrooke, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
light snow
1/-4°C 19 km/h, W 89% 767.32 mmHg
wed mar 22
scattered clouds
1/1°C 6 km/h, NE 63% 773.32 mmHg
thu mar 23
moderate rain
3/2°C 15 km/h, SSE 98% 756.81 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
0/-2°C 12 km/h, NW 73% 759.81 mmHg
sat mar 25
snow
3/1°C 28 km/h, ESE 61% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.