Singapore

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Singapore Changi in Singapore (Singapore). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Singapore. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Singapore
Vliegveld: Singapore Changi
IATA code: SIN
ICAO code: WSSS
Hoofdstad van Singapore: Singapur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10512 kilometer vliegen naar Singapore Changi in Singapore. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Singapore is Asia/Singapore en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Singapore Changi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Singapore Changi in (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Singapore Changi in Singapore (Singapore). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Singapore, SG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
moderate rain
29/28°C 12 km/h, SE 71% 758.31 mmHg
sat sep 25
moderate rain
28/28°C 11 km/h, ENE 70% 757.56 mmHg
sun sep 26
light rain
29/28°C 21 km/h, ENE 70% 757.56 mmHg
mon sep 27
light rain
28/28°C 15 km/h, E 70% 757.56 mmHg
tue sep 28
light rain
29/28°C 17 km/h, E 68% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Singapore

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SGD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Singapore is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Singapore te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +65 of 0065.

Comments are closed.