Skopje

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alexander The Great Airport in Skopje (Macedonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Skopje. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Skopje.
vlag van Macedonië
Vliegveld: Alexander The Great Airport
IATA code: SKP
ICAO code: LWSK
Hoofdstad van Macedonië: Skopje
skp.airports.com.mk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1710 kilometer vliegen naar Alexander The Great Airport in Skopje. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Skopje is Europe/Skopje en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alexander The Great Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alexander The Great Airport in Skopje (Macedonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alexander The Great Airport in Skopje (Macedonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Skopje, MK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
5/6°C 5 km/h, W 96% 762.82 mmHg
thu dec 1
moderate rain
6/6°C 3 km/h, NNW 87% 762.82 mmHg
fri dec 2
overcast clouds
8/6°C 5 km/h, E 78% 767.32 mmHg
sat dec 3
overcast clouds
8/6°C 5 km/h, ENE 78% 768.82 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
9/7°C 6 km/h, E 76% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Macedonië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Denar. Valutacode MKD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Macedonië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Macedonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +389 of 00389.