Skopje

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alexander The Great Airport in Skopje (Macedoni‘). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Skopje is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Alexander The Great Airport
IATA code: SKP
ICAO code: LWSK
skp.airports.com.mk

Hoofdstad van Macedoni‘: Skopje
Aantal inwoners: 2061000
vlag van Macedoni‘

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Skopje is Europe/Skopje en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alexander The Great Airport op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Denar. Valutacode MKD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Macedoni‘ en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +389 of 00389.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alexander The Great Airport in Skopje (Macedoni‘). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alexander The Great Airport in Skopje (Macedoni‘). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Skopje. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Skopje, MK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
overcast clouds
9/5°C 6 km/h, ESE 70% 758.31 mmHg
sat dec 5
sky is clear
10/7°C 4 km/h, ENE 65% 762.07 mmHg
sun dec 6
broken clouds
10/10°C 3 km/h, NNE 68% 761.31 mmHg
mon dec 7
heavy intensity rain
10/6°C 1 km/h, SW 75% 756.06 mmHg
tue dec 8
overcast clouds
9/6°C 1 km/h, NNW 68% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.