Slave Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Slave Lake in Slave Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Slave Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Slave Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Slave Lake
IATA code: YZH
ICAO code: CYZH
Hoofdstad van Canada: Ottawa
slavelakeairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6825 kilometer vliegen naar Slave Lake in Slave Lake. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Slave Lake is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Slave Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Slave Lake in Slave Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Slave Lake in Slave Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Slave Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
23/21°C 15 km/h, WSW 62% 765.82 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
29/23°C 8 km/h, SSE 46% 764.32 mmHg
mon jul 22
sky is clear
31/21°C 19 km/h, SE 32% 759.06 mmHg
tue jul 23
light rain
27/19°C 24 km/h, WNW 43% 753.81 mmHg
wed jul 24
light rain
21/16°C 17 km/h, WNW 36% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.