Sofia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sofia in Sofia (Bulgarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sofia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Sofia is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Bulgarije
Vliegveld: Sofia
IATA code: SOF
ICAO code: LBSF
Hoofdstad van Bulgarije: Sofia
www.sofia-airport.bg

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1754 kilometer vliegen naar Sofia in Sofia. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sofia is Europe/Sofia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sofia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lev. Valutacode BGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bulgarije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bulgarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +359 of 00359.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sofia in (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sofia in Sofia (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Sofia, BG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
sky is clear
10/6°C 7 km/h, WNW 50% 773.32 mmHg
thu mar 4
sky is clear
12/8°C 7 km/h, W 41% 765.82 mmHg
fri mar 5
few clouds
12/8°C 9 km/h, W 44% 761.31 mmHg
sat mar 6
rain and snow
9/2°C 14 km/h, NW 58% 765.82 mmHg
sun mar 7
overcast clouds
3/1°C 7 km/h, E 73% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.