Sorvágur

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vagar in Sorvágur (Faeröer). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sorvágur. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sorvágur.
vlag van Faeröer
Vliegveld: Vagar
IATA code: FAE
ICAO code: EKVG
Hoofdstad van Faeröer: Torshavn
www.fae.fo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1300 kilometer vliegen naar Vagar in Sorvágur. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sorvágur is Atlantic/Faroe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vagar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vagar in Sorvágur (Faeröer). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vagar in Sorvágur (Faeröer). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Sørvágur, FO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
broken clouds
8/7°C 34 km/h, S 95% 749.31 mmHg
tue jun 28
light rain
9/8°C 22 km/h, ESE 88% 754.56 mmHg
wed jun 29
light rain
9/8°C 26 km/h, SE 88% 755.31 mmHg
thu jun 30
light rain
9/9°C 22 km/h, SE 93% 758.31 mmHg
fri jul 1
moderate rain
9/7°C 39 km/h, SW 96% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Faeröer

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Faeröer is 230 V en stekkers hebben de code F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Faeröer te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +298 of 00298.

Comments are closed.