Sorvágur

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vagar in Sorvágur (Faeröer). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Sorvágur is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Vagar
IATA code: FAE
ICAO code: EKVG
www.fae.fo

Hoofdstad van Faeröer: Torshavn
Aantal inwoners: 48228
vlag van Faeröer

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sorvágur is Atlantic/Faroe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vagar op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Faeröer en stekkers hebben de code F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +298 of 00298.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vagar in Sorvágur (Faeröer). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vagar in Sorvágur (Faeröer). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Sorvágur. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Sørvágur, FO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
light rain
3/1°C 37 km/h, N 82% 757.56 mmHg
thu nov 26
moderate rain
6/5°C 50 km/h, SSW 81% 756.06 mmHg
fri nov 27
light rain
5/6°C 44 km/h, SW 74% 759.06 mmHg
sat nov 28
light rain
5/5°C 8 km/h, S 79% 761.31 mmHg
sun nov 29
light rain
6/6°C 26 km/h, SSW 89% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.