Souanke

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Souanke in Souanke (Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Souanke. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Souanke.
vlag van Republiek Congo
Vliegveld: Souanke
IATA code: SOE
ICAO code: FCOS
Hoofdstad van Republiek Congo: Brazzaville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5662 kilometer vliegen naar Souanke in Souanke. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Souanke is Africa/Brazzaville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Souanke op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Souanke in Souanke (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Souanke in Souanke (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Souanké, CG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
broken clouds
30/24°C 6 km/h, ENE 51% 759.06 mmHg
thu dec 9
sky is clear
32/25°C 6 km/h, NE 45% 757.56 mmHg
fri dec 10
sky is clear
31/25°C 4 km/h, E 47% 757.56 mmHg
sat dec 11
overcast clouds
30/24°C 4 km/h, WSW 54% 756.81 mmHg
sun dec 12
light rain
30/22°C 6 km/h, WSW 59% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +242 of 00242.

Comments are closed.