Spanish Town

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Spanish Town in Spanish Town (Britse Maagdeneilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Spanish Town. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Spanish Town is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Britse Maagdeneilanden
Vliegveld: Spanish Town
IATA code: VIJ
ICAO code: TUPW
Hoofdstad van Britse Maagdeneilanden: Road Town

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6988 kilometer vliegen naar Spanish Town in Spanish Town. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Spanish Town is America/Tortola en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Spanish Town op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Britse Maagdeneilanden is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Britse Maagdeneilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-283 of 00-283.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Spanish Town in (Britse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Spanish Town in Spanish Town (Britse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 7, 2021 - Sun
Spanish Town, JM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
scattered clouds
29/21°C 13 km/h, SSE 48% 762.07 mmHg
sun mar 7
light rain
32/22°C 8 km/h, SSE 39% 762.82 mmHg
mon mar 8
sky is clear
30/24°C 11 km/h, NNE 53% 763.57 mmHg
tue mar 9
light rain
28/23°C 19 km/h, NNE 59% 762.82 mmHg
wed mar 10
moderate rain
27/22°C 7 km/h, NE 68% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.