St. George

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bermuda NAS in St. George (Bermuda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in St. George. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in St. George.
vlag van Bermuda
Vliegveld: Bermuda NAS
IATA code: NWU
ICAO code:
Hoofdstad van Bermuda: Hamilton

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5860 kilometer vliegen naar Bermuda NAS in St. George. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St. George is Atlantic/Bermuda en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bermuda NAS op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bermuda NAS in St. George (Bermuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bermuda NAS in St. George (Bermuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2022 - Mon
St. George, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon dec 5
scattered clouds
4/5°C 27 km/h, SSW 53% 769.57 mmHg
tue dec 6
overcast clouds
7/5°C 22 km/h, SSE 75% 776.32 mmHg
wed dec 7
moderate rain
9/9°C 23 km/h, SE 96% 773.32 mmHg
thu dec 8
moderate rain
9/9°C 25 km/h, SSE 98% 767.32 mmHg
fri dec 9
light rain
8/7°C 33 km/h, E 83% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bermuda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bermuda is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bermuda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-440 of 00-440.