St. George

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bermuda NAS in St. George (Bermuda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar St. George is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Bermuda NAS
IATA code: NWU
ICAO code:

Hoofdstad van Bermuda: Hamilton
Aantal inwoners: 65365
vlag van Bermuda

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St. George is Atlantic/Bermuda en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bermuda NAS op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bermuda en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-440 of 00-440.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bermuda NAS in St. George (Bermuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bermuda NAS in St. George (Bermuda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf St. George. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
St. George, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
light rain
11/8°C 9 km/h, NNW 87% 761.31 mmHg
sat nov 28
light rain
6/4°C 13 km/h, NW 73% 757.56 mmHg
sun nov 29
sky is clear
5/4°C 14 km/h, WSW 72% 762.82 mmHg
mon nov 30
overcast clouds
8/10°C 20 km/h, SE 83% 766.57 mmHg
tue dec 1
very heavy rain
12/14°C 39 km/h, ESE 90% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.