St Louis

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van St Louis in St Louis (Senegal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in St Louis. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in St Louis.
vlag van Senegal
Vliegveld: St Louis
IATA code: XLS
ICAO code: GOSS
Hoofdstad van Senegal: Dakar
www.flystl.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4443 kilometer vliegen naar St Louis in St Louis. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St Louis is Africa/Dakar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van St Louis op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld St Louis in St Louis (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld St Louis in St Louis (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
St Louis, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
light rain
26/20°C 22 km/h, SW 44% 757.56 mmHg
mon apr 15
moderate rain
27/21°C 16 km/h, SE 53% 759.81 mmHg
tue apr 16
heavy intensity rain
26/19°C 32 km/h, S 52% 753.81 mmHg
wed apr 17
few clouds
22/15°C 29 km/h, WNW 52% 755.31 mmHg
thu apr 18
broken clouds
18/14°C 16 km/h, NNW 45% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Senegal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Senegal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Senegal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +221 of 00221.