St Martin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grand Case in St Martin (Saint Martin). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in St Martin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in St Martin.
vlag van Saint Martin
Vliegveld: Grand Case
IATA code: CCE
ICAO code:
Hoofdstad van Saint Martin: Marigot

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6933 kilometer vliegen naar Grand Case in St Martin. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St Martin is America/Marigot en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grand Case op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grand Case in St Martin (Saint Martin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grand Case in St Martin (Saint Martin). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
St Martin, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
moderate rain
9/10°C 44 km/h, SSE 79% 759.81 mmHg
thu dec 7
heavy intensity rain
11/9°C 55 km/h, S 95% 749.31 mmHg
fri dec 8
light rain
10/10°C 44 km/h, WSW 79% 754.56 mmHg
sat dec 9
moderate rain
11/10°C 47 km/h, SSW 82% 756.81 mmHg
sun dec 10
light rain
13/11°C 43 km/h, WSW 97% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saint Martin

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Martin is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Martin te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +590 of 00590.