St Pierre dela Reunion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van St Pierre dela Reunion in St Pierre dela Reunion (Réunion). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in St Pierre dela Reunion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in St Pierre dela Reunion.
vlag van Réunion
Vliegveld: St Pierre dela Reunion
IATA code: ZSE
ICAO code: KZSE
Hoofdstad van Réunion: Saint-Denis
www.pierrefonds.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9543 kilometer vliegen naar St Pierre dela Reunion in St Pierre dela Reunion. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St Pierre dela Reunion is Indian/Reunion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van St Pierre dela Reunion op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld St Pierre dela Reunion in St Pierre dela Reunion (Réunion). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld St Pierre dela Reunion in St Pierre dela Reunion (Réunion). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Réunion

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Réunion is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Réunion te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +262 of 00262.