St Pierre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Saint-pierre Pointe-blanche in St Pierre (Saint-Pierre en Miquelon). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op St Pierre is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Saint-pierre Pointe-blanche
IATA code: FSP
ICAO code: LFVP
www.airsaintpierre.com

Hoofdstad van Saint-Pierre en Miquelon: Saint-Pierre
Aantal inwoners: 7012
vlag van Saint-Pierre en Miquelon

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van St Pierre is America/Miquelon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Saint-pierre Pointe-blanche op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint-Pierre en Miquelon en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +508 of 00508.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Saint-pierre Pointe-blanche in St Pierre (Saint-Pierre en Miquelon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Saint-pierre Pointe-blanche in St Pierre (Saint-Pierre en Miquelon). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf St Pierre. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2020 - Wed
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.