Stara Zagora

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Stara Zagora in Stara Zagora (Bulgarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Stara Zagora. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Stara Zagora is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Bulgarije
Vliegveld: Stara Zagora
IATA code: SZR
ICAO code:
Hoofdstad van Bulgarije: Sofia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1905 kilometer vliegen naar Stara Zagora in Stara Zagora. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Stara Zagora is Europe/Sofia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Stara Zagora op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lev. Valutacode BGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bulgarije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bulgarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +359 of 00359.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Stara Zagora in (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Stara Zagora in Stara Zagora (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Stara Zagora, BG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
sky is clear
11/6°C 5 km/h, SSE 49% 770.32 mmHg
thu mar 4
sky is clear
11/7°C 8 km/h, SSW 60% 767.32 mmHg
fri mar 5
sky is clear
12/10°C 8 km/h, SSW 58% 761.31 mmHg
sat mar 6
light rain
13/5°C 5 km/h, NE 48% 764.32 mmHg
sun mar 7
light snow
4/2°C 10 km/h, ESE 73% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.