Stauning

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Stauning Vestjylland Airport in Stauning (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Stauning. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Stauning.

Vliegveld: Stauning Vestjylland Airport
Plaats: Stauning
IATA code: STA
www.stauning-lufthavn.dk

Timezone
De timezone van Stauning is Europe/Copenhagen.

Betaalmiddel
In Denemarken is de officiële munteenheid de Deense kroon. Valutacode DKK.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Stauning Vestjylland Airport in Stauning (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Stauning Vestjylland Airport in Stauning (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Stauning Vestjylland Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2020 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.