Sudbury

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sudbury in Sudbury (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sudbury. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sudbury.
vlag van Canada
Vliegveld: Sudbury
IATA code: YSB
ICAO code: CYSB
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.flysudbury.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5846 kilometer vliegen naar Sudbury in Sudbury. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sudbury is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sudbury op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sudbury in Sudbury (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sudbury in Sudbury (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Greater Sudbury, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
broken clouds
18/11°C 11 km/h, ESE 43% 768.07 mmHg
fri sep 29
sky is clear
21/13°C 9 km/h, SSW 40% 766.57 mmHg
sat sep 30
light rain
23/14°C 17 km/h, SSW 52% 767.32 mmHg
sun oct 1
overcast clouds
24/15°C 9 km/h, E 56% 768.07 mmHg
mon oct 2
broken clouds
25/18°C 15 km/h, SW 53% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.