Suwon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Suwon in Suwon (Zuid-Korea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Suwon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Suwon.
vlag van Zuid-Korea
Vliegveld: Suwon
IATA code: SWU
ICAO code: RKSW
Hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8595 kilometer vliegen naar Suwon in Suwon. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Suwon is Asia/Seoul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Suwon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Suwon in Suwon (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Suwon in Suwon (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Suwon-si, KR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
sky is clear
9/3°C 5 km/h, NNE 54% 774.82 mmHg
thu dec 9
overcast clouds
9/7°C 6 km/h, E 47% 773.32 mmHg
fri dec 10
light rain
8/8°C 5 km/h, WNW 65% 770.32 mmHg
sat dec 11
overcast clouds
9/8°C 7 km/h, WNW 67% 770.32 mmHg
sun dec 12
sky is clear
8/1°C 26 km/h, WNW 47% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Korea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Won. Valutacode KRW.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Korea is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Korea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +82 of 0082.

Comments are closed.