Sveg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sveg in Sveg (Zweden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sveg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sveg.
vlag van Zweden
Vliegveld: Sveg
IATA code: EVG
ICAO code: ESND
Hoofdstad van Zweden: Stockholm
kommun.herjedalen.se

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1223 kilometer vliegen naar Sveg in Sveg. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sveg is Europe/Stockholm en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sveg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sveg in Sveg (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sveg in Sveg (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Sveg, SE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
light rain
7/3°C 10 km/h, NNE 88% 757.56 mmHg
fri sep 30
light rain
7/5°C 9 km/h, SSE 74% 757.56 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
8/4°C 16 km/h, S 80% 753.81 mmHg
sun oct 2
light rain
8/5°C 5 km/h, SSE 80% 754.56 mmHg
mon oct 3
light rain
10/6°C 11 km/h, NW 70% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zweden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode SEK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zweden is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zweden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +46 of 0046.