Sydney

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sydney Ferry Port in Sydney (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sydney. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sydney.
vlag van Australië
Vliegveld: Sydney Ferry Port
IATA code: XYS
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16653 kilometer vliegen naar Sydney Ferry Port in Sydney. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sydney is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sydney Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sydney Ferry Port in Sydney (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sydney Ferry Port in Sydney (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Sydney, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
17/13°C 17 km/h, E 50% 771.82 mmHg
sun sep 24
scattered clouds
18/13°C 20 km/h, ENE 52% 771.07 mmHg
mon sep 25
sky is clear
21/16°C 25 km/h, NE 46% 766.57 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
18/16°C 19 km/h, S 73% 765.82 mmHg
wed sep 27
light rain
20/17°C 19 km/h, E 69% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.