Sydney

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sydney in Sydney (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Sydney. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Sydney.
vlag van Canada
Vliegveld: Sydney
IATA code: YQY
ICAO code: CYQY
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.sydneyairport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4595 kilometer vliegen naar Sydney in Sydney. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Sydney is America/Glace_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sydney op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sydney in Sydney (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sydney in Sydney (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Sydney, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
scattered clouds
19/17°C 12 km/h, ENE 66% 771.82 mmHg
tue apr 23
sky is clear
22/18°C 25 km/h, NNE 51% 768.07 mmHg
wed apr 24
overcast clouds
24/15°C 30 km/h, SW 46% 762.82 mmHg
thu apr 25
light rain
17/16°C 22 km/h, SW 55% 766.57 mmHg
fri apr 26
light rain
18/16°C 15 km/h, SSW 57% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.