Takoradi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Takoradi in Takoradi (Ghana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Takoradi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Takoradi.
vlag van Ghana
Vliegveld: Takoradi
IATA code: TKD
ICAO code: DGTK
Hoofdstad van Ghana: Accra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5307 kilometer vliegen naar Takoradi in Takoradi. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Takoradi is Africa/Accra en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Takoradi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Takoradi in Takoradi (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Takoradi in Takoradi (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Takoradze, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
heavy intensity rain
25/24°C 21 km/h, WSW 85% 760.56 mmHg
fri jul 1
moderate rain
26/24°C 18 km/h, SSW 81% 759.81 mmHg
sat jul 2
light rain
26/24°C 15 km/h, SSW 80% 761.31 mmHg
sun jul 3
light rain
26/24°C 15 km/h, SSW 76% 761.31 mmHg
mon jul 4
light rain
26/24°C 21 km/h, SSW 77% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ghana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cedi. Valutacode GHS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ghana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ghana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +233 of 00233.

15 Responses to “Takoradi”

Comments are closed.