Talang Gudang-Sumatra Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pendopo Airport in Talang Gudang-Sumatra Island (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Talang Gudang-Sumatra Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Talang Gudang-Sumatra Island.

Vliegveld: Pendopo Airport
Plaats: Talang Gudang-Sumatra Island
IATA code: PDO

Timezone
De timezone van Talang Gudang-Sumatra Island is Asia/Jakarta.

Betaalmiddel
In Indonesië is de officiële munteenheid de Roepia. Valutacode IDR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pendopo Airport in Talang Gudang-Sumatra Island (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pendopo Airport in Talang Gudang-Sumatra Island (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Pendopo Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 30, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.