Tallinn

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ulemiste in Tallinn (Estland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tallinn. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tallinn.
vlag van Estland
Vliegveld: Ulemiste
IATA code: TLL
ICAO code: EETN
Hoofdstad van Estland: Tallinn
www.tallinn-airport.ee

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1470 kilometer vliegen naar Ulemiste in Tallinn. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tallinn is Europe/Tallinn en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ulemiste op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ulemiste in Tallinn (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ulemiste in Tallinn (Estland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Tallinn, EE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
light snow
-2/-3°C 20 km/h, NNE 89% 750.06 mmHg
sat dec 2
overcast clouds
-4/-7°C 15 km/h, N 81% 756.81 mmHg
sun dec 3
light snow
-5/-5°C 11 km/h, NNW 84% 760.56 mmHg
mon dec 4
light snow
-5/-7°C 12 km/h, NNW 88% 759.81 mmHg
tue dec 5
overcast clouds
-6/-7°C 8 km/h, NNW 86% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Estland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Estland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Estland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +372 of 00372.