Tampere

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tampere-pirkkala in Tampere (Finland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tampere. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Finland
Vliegveld: Tampere-pirkkala
IATA code: TMP
ICAO code: EFTP
Hoofdstad van Finland: Helsinki
www.finavia.fi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1519 kilometer vliegen naar Tampere-pirkkala in Tampere. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tampere is Europe/Helsinki en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tampere-pirkkala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tampere-pirkkala in (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tampere-pirkkala in Tampere (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Tampere, FI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
light rain
7/7°C 27 km/h, SE 86% 747.06 mmHg
sat sep 25
moderate rain
11/8°C 16 km/h, WNW 68% 750.06 mmHg
sun sep 26
scattered clouds
11/8°C 15 km/h, WNW 65% 765.82 mmHg
mon sep 27
few clouds
12/8°C 8 km/h, SE 60% 772.57 mmHg
tue sep 28
sky is clear
12/10°C 12 km/h, SSE 67% 774.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Finland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Finland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Finland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +358 of 00358.

Comments are closed.