Tasiilaq

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tasiilaq in Tasiilaq (Groenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tasiilaq. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tasiilaq.
vlag van Groenland
Vliegveld: Tasiilaq
IATA code: AGM
ICAO code: BGAM
Hoofdstad van Groenland: Nuuk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2769 kilometer vliegen naar Tasiilaq in Tasiilaq. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tasiilaq is America/Godthab en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tasiilaq op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tasiilaq in Tasiilaq (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tasiilaq in Tasiilaq (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Tasiilaq, GL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
scattered clouds
-9/-16°C 10 km/h, NNE 61% 759.81 mmHg
wed mar 22
sky is clear
-11/-18°C 16 km/h, NNW 65% 761.31 mmHg
thu mar 23
sky is clear
-11/-17°C 11 km/h, NNW 61% 759.81 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
-10/-16°C 11 km/h, NNW 55% 766.57 mmHg
sat mar 25
sky is clear
-11/-17°C 9 km/h, N 63% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Groenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Groenland is 230 V en stekkers hebben de code C / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Groenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +299 of 00299.