Tbilisi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Novo Alexeyevka International in Tbilisi (Georgië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tbilisi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Novo Alexeyevka International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Georgië
Vliegveld: Novo Alexeyevka International
IATA code: TBS
ICAO code: UGGG
Hoofdstad van Georgië: Tbilisi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3219 kilometer vliegen naar Novo Alexeyevka International in Tbilisi. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tbilisi is Asia/Tbilisi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Novo Alexeyevka International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lari. Valutacode GEL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Georgië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Georgië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +995 of 00995.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Novo Alexeyevka International in (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Novo Alexeyevka International in Tbilisi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 17, 2021 - Sun
Tbilisi, GE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 17
scattered clouds
8/7°C 6 km/h, SE 61% 754.56 mmHg
mon jan 18
broken clouds
6/2°C 25 km/h, NW 59% 756.06 mmHg
tue jan 19
overcast clouds
2/-0°C 22 km/h, NW 70% 762.82 mmHg
wed jan 20
overcast clouds
2/-1°C 22 km/h, NW 70% 765.82 mmHg
thu jan 21
scattered clouds
1/-1°C 13 km/h, NW 72% 774.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.