Thakurgaon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Thakurgaon in Thakurgaon (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Thakurgaon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Thakurgaon.
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Thakurgaon
IATA code: TKR
ICAO code: VGSG
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7329 kilometer vliegen naar Thakurgaon in Thakurgaon. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Thakurgaon is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Thakurgaon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Thakurgaon in Thakurgaon (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Thakurgaon in Thakurgaon (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Thakurgaon, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
sky is clear
25/21°C 11 km/h, ENE 57% 764.32 mmHg
thu dec 9
sky is clear
25/21°C 9 km/h, NW 51% 764.32 mmHg
fri dec 10
sky is clear
25/20°C 14 km/h, W 37% 763.57 mmHg
sat dec 11
sky is clear
25/19°C 14 km/h, WNW 34% 763.57 mmHg
sun dec 12
sky is clear
24/19°C 12 km/h, WNW 40% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bangladesh

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.

Comments are closed.