Thompson

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Thompson in Thompson (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Thompson. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Thompson.
vlag van Canada
Vliegveld: Thompson
IATA code: YTH
ICAO code: CYTH
Hoofdstad van Canada: Ottawa
thompsonairport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6070 kilometer vliegen naar Thompson in Thompson. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Thompson is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Thompson op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Thompson in Thompson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Thompson in Thompson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Thompson, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
broken clouds
-23/-35°C 14 km/h, NW 82% 766.57 mmHg
thu feb 29
scattered clouds
-22/-22°C 15 km/h, E 84% 768.82 mmHg
fri mar 1
snow
-21/-23°C 24 km/h, ENE 98% 759.06 mmHg
sat mar 2
overcast clouds
-18/-25°C 11 km/h, WNW 83% 765.82 mmHg
sun mar 3
overcast clouds
-18/-20°C 22 km/h, NE 85% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.