Tiga

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tiga in Tiga (Nieuw-Caledonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tiga. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tiga.
vlag van Nieuw-Caledonië
Vliegveld: Tiga
IATA code: TGJ
ICAO code: NWWA
Hoofdstad van Nieuw-Caledonië: Noumea

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16250 kilometer vliegen naar Tiga in Tiga. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tiga is Pacific/Noumea en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tiga op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tiga in Tiga (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tiga in Tiga (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Tiga, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
23/20°C 6 km/h, WNW 91% 760.56 mmHg
fri jul 1
moderate rain
24/20°C 7 km/h, NW 77% 760.56 mmHg
sat jul 2
light rain
25/20°C 7 km/h, NW 70% 761.31 mmHg
sun jul 3
light rain
25/20°C 6 km/h, NW 71% 761.31 mmHg
mon jul 4
light rain
25/19°C 5 km/h, W 74% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Caledonië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Caledonië is 220 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Caledonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +687 of 00687.

13 Responses to “Tiga”

Comments are closed.