Timisoara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Timisoara (traian Vuia) International in Timisoara (Roemenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Timisoara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Timisoara.
vlag van Roemenië
Vliegveld: Timisoara (traian Vuia) International
IATA code: TSR
ICAO code: LRTR
Hoofdstad van Roemenië: Bucharest
www.aerotim.ro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1401 kilometer vliegen naar Timisoara (traian Vuia) International in Timisoara. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Timisoara is Europe/Bucharest en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Timisoara (traian Vuia) International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Timisoara (traian Vuia) International in Timisoara (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Timisoara (traian Vuia) International in Timisoara (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Timișoara, RO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
36/30°C 23 km/h, N 32% 762.82 mmHg
fri jul 19
sky is clear
37/29°C 25 km/h, NNE 25% 761.31 mmHg
sat jul 20
light rain
36/22°C 35 km/h, WSW 21% 756.81 mmHg
sun jul 21
moderate rain
29/27°C 18 km/h, NW 43% 756.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
33/30°C 22 km/h, N 33% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Roemenië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leu. Valutacode RON.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Roemenië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Roemenië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +40 of 0040.