Tin City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tin City Afs in Tin City (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tin City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tin City.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Tin City Afs
IATA code: TNC
ICAO code: PATC
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6893 kilometer vliegen naar Tin City Afs in Tin City. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tin City is America/Anchorage en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tin City Afs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tin City Afs in Tin City (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tin City Afs in Tin City (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Tin City, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
overcast clouds
6/6°C 18 km/h, SE 74% 754.56 mmHg
sat sep 23
overcast clouds
6/5°C 18 km/h, NE 61% 755.31 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
6/6°C 17 km/h, NE 71% 757.56 mmHg
mon sep 25
scattered clouds
6/5°C 9 km/h, NE 75% 756.06 mmHg
tue sep 26
light rain
6/5°C 11 km/h, NNE 79% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.