Tinian

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tinian International in Tinian (Noordelijke Marianen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Tinian is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Tinian International
IATA code: TIQ
ICAO code: PGWT

Hoofdstad van Noordelijke Marianen: Saipan
Aantal inwoners: 53883
vlag van Noordelijke Marianen

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tinian is Pacific/Saipan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tinian International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noordelijke Marianen en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-669 of 00-669.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tinian International in Tinian (Noordelijke Marianen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tinian International in Tinian (Noordelijke Marianen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Tinian. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Tinian, MP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
light rain
31/28°C 32 km/h, E 70% 758.31 mmHg
thu nov 26
light rain
28/28°C 31 km/h, E 79% 758.31 mmHg
fri nov 27
light rain
28/27°C 37 km/h, E 80% 757.56 mmHg
sat nov 28
heavy intensity rain
26/26°C 35 km/h, E 90% 756.06 mmHg
sun nov 29
heavy intensity rain
28/28°C 16 km/h, E 75% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.